Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

NOUS ESCENARIS DE FUTUR EN L’OCUPACIÓ: S’AIXECA EL TELÓ.

2 novembre - 09:30 - 11:00

ACTIVITAT POSPOSADA

Amb relació al comunicat anunciat pel govern sobre l’enduriment de les mesures per combatre la Covid, hem considerat convenient posposar l’activitat de Fira Ocupació Sabadell, anomenada “NOUS ESCENARIS DE FUTUR EN L’OCUPACIÓ, S’AIXECA EL TELÓ” prevista pel dilluns 2 de novembre a les 9:30h.

Aviat us informarem de la nova data.

Activitat limit d’aforament. Cal que us registreu.

En aquesta trobada reflexionarem i debatrem d’una manera amena i innovadora sobre els quatre aspectes que la crisi del COVID-19 ha confirmat que són cabdals per superar-la: l’organització del treball; la gestió dels equips i, per tant, del talent; les finestres d’oportunitat per a empresaris/es i treballadors/es i, finalment, la conciliació dels nostres projectes de vida.

Amb persones que tenen una varietat de trajectòries personals, professionals empresarials compartirem algunes de les estratègies i mesures innovadores per poder garantir la viabilitat dels nostres projectes tant personals com professionals, emprenedors i empresarials. Conjuntament, intentarem construir un relat que siguem capaços/des d’interpretar en aquest nou escenari amb l’objectiu d’assolir un desenllaç que ens benefici a totes i a tots.

Mostra els detalls

Data:
2 novembre
Hora:
09:30 - 11:00
Categories d'Esdeveniment:
,

Recinte

online

Organitzadors

Marta Zaragoza Domingo
Miquel Sitjar