Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

WEBINAR PER EMPRESES DEL TÈXTIL: QUALITAT, SOSTENIBILITAT, ETIQUETATGE, TRAÇABILITAT…

3 novembre - 09:00 - 11:00

Places limitades, cal que us registreu.

Les empreses tèxtils del territori.
Del tèxtil de la moda al tèxtil del S. XXI. Com les empreses tèxtils s’han adaptat per fabricar altres tipus de productes que demanda el mercat, com poden ser els teixits ignífugs, tèxtils per a l’automoció, per la llar, teixits especials per esport, i el canvi cultural per adaptar-se a la digitalització 4.0 (Núria Aymerich)

El sector tèxtil a Europa. Fortaleses i reptes a assolir.

Amb la participació com a patronal tèxtil dins de la UE, permet apropar el sector a les principals institucions i cooperar amb altres països, contribuint i aportant la nostra visió en diferents àrees, especialment en política comercial i sostenibilitat. (Marta Castells).

Etiquetatge tèxtil.

La importància d’un bon etiquetatge tèxtil. Quines son les normes que s’apliquen a les peces de roba i com influeix això en el consumidor final. (Alejandro Laquidain.)

Sostenibilitat en les empreses tèxtils.

L’esforç de les industries tèxtils en clau de sostenibilitat (emissions, abocaments, residus, matèries primeres d’origen sostenible) en el context actual d’emergència climàtica i el canvi de paradigma cap a l’economia circular. (David Allo)

La contribució del sector tèxtil a la pendèmia.
La repercussió que la crisi sanitària de la COVID-19 ha tingut en les empreses tèxtils i la seva adaptació en la producció de material sanitari per donar resposta a les necessitats de la pandèmia. (Mònica Olmos)

Mostra els detalls

Data:
3 novembre
Hora:
09:00 - 11:00
Categoria d'Esdeveniment:

Recinte

online

Organitzadors

Núria Aymerich
Marta Castells
Alejandro Laquidain
David Allo
Monica Olmos