EMPRESES

La web s'actualitza diàriament pel que el nombre d'empreses participants i d’ofertes de treball anirà augmentant progressivament.

Un servei integral de cuina i espais educatius. Menús equilibrats dissenyats pels nostres nutricionistes. Cuines amb els més alts estàndards en seguretat alimentària. Projectes de menjador en la línia educativa de cada escola. Programes pedagògics innovadors amb experiències educatives. Contingut pedagògic de qualitat per a campus de vacances, extraescolars i espais de lleure.


Cadena hotelera internacional amb més de 70 hotels arreu del món.


Fa 18 anys vem constituir CIC ASSESSORS per a ajudar a pymes i empreses a crèixer, donant-los suport tant en la gestió de les seves obligacions amb les Administracions Públiques - Hisenda, Seg.Social, Treball... -, com en la presa de decisions per a afrontar els seus propis reptes. Actualment, formem un equip multidisciplinar i seguim treballant colze a colze amb els nostres clients, potenciant els seus negocis mentre seguim aplicant els nostres valors d'excel.lència, eficiència i ètica professional.


Decathlon és una companyia i cadena francesa de distribució de material esportiu. Les seves botigues es caracteritzen per estar ubicats arreu del món, per vendre productes al detall i per desenvolupar les seves pròpies marques de distribució.


Companyia experta en salut bucal pionera en solucions d'última generació avalades per dentistes, higienistes i farmacèutics. Fundada el 1980, s'ha convertit en una companyia internacional líder i pionera en investigació bucal. El nostre objectiu: la recerca, el desenvolupament i la comercialització de productes per a la prevenció, diagnòstic i tractament de malalties relacionades amb la salut bucal. Actualment comptem amb més de 650 empleats a tot el món i estem presents en més de 70 països.


Som Grup MH, GRUP de 9 empreses dedicades a oferir solucions, tan a nivell domèstic com industrial, en l'àmbit de l’eficiència energètica, l'electricitat, l'aigua, el gas, etc. Realitzem manteniment preventiu i correctiu així com instal·lació, revisió, etc. d'aparells de climatització, calderes, aires condicionats entre molts altres.


Grupo Reini es un grupo de restauración que nació hace más de 20 años con la apertura del primer Chumi Churri en Sabadell. Actualmente contamos con 12 restaurantes de distintos conceptos, distribuidos por la provincia de Barcelona, entre la ciudad condal, Sabadell, Terrassa, Cerdanyola y Sant Cugat. Propuestas gastronómicas diferentes pero a su vez con un denominador común: ofrecer siempre la mejor calidad en todos nuestros productos para que nuestros clientes puedan disfrutar de lo mejor de cada rincón de la gastronomía española, mexicana y japonesa. Cada nuevo restaurante se concibe no sólo desde el punto de vista gastronómico, sino con la intención de ofrecer una experiencia global, de la que nuestros clientes empiecen a disfrutar desde el momento que entran a cualquiera de nuestros restaurantes. Por eso cuidamos con esmero el interiorismo y la ambientación de nuestros locales y hacemos especial hincapié en el servicio y la atención al cliente.


LEROY MERLIN Empresas es una unidad de negocio la realización de proyectos integrales de adecuación, rehabilitación y reforma, llave en mano, así como en el suministro de productos para el acondicionamiento y mantenimiento de todo tipo de espacios, dando respuesta a cualquier necesidad que puedan tener nuestros clientes de Empresas. Ofreciendo una cobertura nacional a través de los más de 130 puntos de venta de la compañía distribuidos por todo el país, LEROY MERLIN España cuenta con más de 30 años de experiencia y un equipo humano de 14.000 colaboradores al servicio del cliente que espaldan el servicio ofrecido.


Nos dedicamos a la fabricación de piezas metálicas a partir de tornos CNC destinadas mayormente a la automoción


Mercadona es una empresa de capital familiar, es una de las principales compañías de supermercados físicos y online en España que tiene por objetivo asumir la responsabilidad de prescribirle a “El Jefe” (cliente) la mejor opción para satisfacer sus necesidades de alimentación, cuidado del hogar, cuidado personal y cuidado de animales. Gracias a ello, 5,5 millones de hogares depositan diariamente su confianza en la compañía. Fundada en 1977 por el Grupo Cárnicas Roig, actualmente dispone de 1.644 tiendas en toda España y 20 en Portugal, y una plantilla de 95.000 personas orientadas a la excelencia, 1.700 de ellas en Portugal. Mercadona tiene como misión prescribir al consumidor final productos / soluciones que cubran sus necesidades de comer, beber, cuidado personal, cuidado del hogar y cuidado de animales, asegurando siempre Seguridad Alimentaria, Máxima Calidad, Máximo Servicio, Mínimo Presupuesto y Mínimo Tiempo"


Atenció a persones amb dependència, ja sigui a nivell de residència o bé , per ingrés temporal (sociosanitari) per motius de salut i socials. Treballem amb ACP (Atenció centrada a la persona) i sense contencions físiques/químiques, seguint la metodologia de la Norma Libera Care (Fundación Cuidados Dignos)


Empresa experta en equipaments i manteniment automobilístic. Ofereix una amplia gama de productes i serveis per al manteniment dels automòbils.


Empresa del sector servicios, ubicada en Barcelona, consolidada en su sector con más de 35 años de experiencia y más de 5000 trabajadores a nivel nacional.


Una nova marca amb més de 45 anys d’experiència! Des de l’1 de juliol de 2020 VIMA som la marca de Grup VL que: Gestiona les Residències per a Gent Gran i Centres de Dia de l'entitat Seguirem incorporant a tots els nostres serveis els valors que ens caracteritzen: respecte, humilitat, professionalitat, innovació i personalització. A VIMA comptem amb l’experiència de GRUP VL, la primera empresa privada dedicada a la gestió de centres residencials per a persones grans a Catalunya que, des de 1975, dóna suport al Projecte de Vida de les Persones Grans. Tots els nostres centres estan integrats en el seu entorn, compten amb un equip de professionals altament qualificats i un disseny adequat per a oferir la millor atenció a les persones residents. Continuant amb l’esperit de GVL, seguim el model Libera Care, per l’eliminació de contencions, i amb la perspectiva i sota la mirada de l’Atenció Centrada en la Persona.


Som una cooperativa d’iniciativa social i sense ànim de lucre amb gairebé 40 anys d’experiència acumulada en el sector de l’atenció a les persones, donant resposta a la globalitat del cicle vital de les persones. Amb més de 4.000 professionals, gestionem un ampli ventall de serveis i equipaments, desenvolupant la nostra activitat en els àmbits de serveis socials, atenció a la dependència, infància i famílies, benestar i salut, gent gran, educació i formació, i ocupació i treball, entre d’altres. Cadascun dels nostres serveis o projectes està situat al centre de l’activitat. Gràcies al nostre model organitzatiu en xarxa i al nostre sistema de gestió, basat en la responsabilitat social i el treball col·laboratiu, podem adaptar la resposta a les necessitats concretes.


Com a gestoria professional, a SBD ACTIVA comptem amb una experiència de més de 15 anys i amb un equip de professionals que treballen dia a dia per donar un millor servei als nostres clients. Oferim assessorament personalitzat i enfocat a millorar la gestió interna de les empreses, tant a les pymes com als autònoms. T’ajudem a gestionar els tràmits que necessitis amb les principals Administracions Públiques i oferim una àmplia cartera de serveis administratius per a què no tinguis que preocupar-te per res. Treballem directament amb la plataforma de Trànsit per a que les gestions amb la DGT siguin ràpides i eficients. SBD ACTIVA va ser creada per donar suport a persones i empreses en un ambient proper i de confiança.


Empresa familiar que des del 1985 dissenyem i fabriquem maquinària per a l’industria d'alimentació (principalment càrnica). Oferim feina, preferiblement jornada sencera, amb un ambient tranquil, familiar i projecció de creixement.


Empresa de treball temporal i de selecció. Empresa amb més de 25 anys d experiencia en els RRHH. Amb més de 18 oficines repartides per Catalunya, Valencia, Saragossa.. a SABADELL, l oficina és al centre històric de la ciutat amb més de 300 treballadors posats a disposició i amb més de 60 clients actius


Grup Essentia som una Consultora de Recursos Humans especialitzada en pimes. Sabem de persones i, per això, acompanyem a les empreses en el seu camí oferint tot el nostre coneixement per optimitzar el rendiment de les persones i aconseguir un equip guanyador: - Seleccions de Personal - Plans de Formació - Formació de Professionals - Anàlisis de les Competències de l'Equip - Consultoría de Recursos Humans - Gestió de Professionals (Outsourcings i Outplacements) -Normativa i Legislació aplicada a recursos humans (contractació, retribució, riscos laborals, qualitat, igualtat)


Consultora de cumpliment normatiu per pimes i gran empresa. Serveis de Protecció de Dades, Blanqueig de Capitals, Igulatat d´Oportunitats, Seguretat Alimentaria, normes ISO i formació bonificada.


Empresa de treball temporal especialitzada en selecció de personal y recursos humans


Subministrament i venda de material de Ferreteria al major i al detall.


Residència per a gent gran ubicada a Sabadell, amb un total de 120 places tant privades com concertades amb la Generalitat de Catalunya. Es distribueix en unitats de convivència independents que faciliten que els residents puguin conviure segons les seves preferències i necessitats. L'objectiu del nostre centre és garantir el màxim confort a través d'una atenció integral, personalitzada i propera per part de tots i totes els i les professionals, que faciliti un ambient familiar, afavorint un desenvolupament positiu del dia a dia.


Líder europeo en grandes almacenes.


Louis Vuitton és una empresa francesa que dissenya bolsos i accessoris de luxe i és considerada com l'actual marca de luxe més exclusiva del món. A Catalunya tenim 5 plantes de producció o produïm i fabriquem tots els productes de marroquineria de cuir.


Action és la cadena de descomptes amb més acollida a Europa, amb productes econòmics, quotidians i sorprenents. Venda de diferents productes tant de primeres marques com de marques de la casa, en 14 categories diferents: desde DYS fins a multimèdia, cura personal i joguines. A més venem tot el que necessites per la llar, l'oficina o el teu temps lliure.


Un servei integral de cuina i espais educatius. Menús equilibrats dissenyats pels nostres nutricionistes. Cuines amb els més alts estàndards en seguretat alimentària. Projectes de menjador en la línia educativa de cada escola. Programes pedagògics innovadors amb experiències educatives. Contingut pedagògic de qualitat per a campus de vacances, extraescolars i espais de lleure.


Cadena hotelera internacional amb més de 70 hotels arreu del món.


Fa 18 anys vem constituir CIC ASSESSORS per a ajudar a pymes i empreses a crèixer, donant-los suport tant en la gestió de les seves obligacions amb les Administracions Públiques - Hisenda, Seg.Social, Treball... -, com en la presa de decisions per a afrontar els seus propis reptes. Actualment, formem un equip multidisciplinar i seguim treballant colze a colze amb els nostres clients, potenciant els seus negocis mentre seguim aplicant els nostres valors d'excel.lència, eficiència i ètica professional.


Decathlon és una companyia i cadena francesa de distribució de material esportiu. Les seves botigues es caracteritzen per estar ubicats arreu del món, per vendre productes al detall i per desenvolupar les seves pròpies marques de distribució.


Companyia experta en salut bucal pionera en solucions d'última generació avalades per dentistes, higienistes i farmacèutics. Fundada el 1980, s'ha convertit en una companyia internacional líder i pionera en investigació bucal. El nostre objectiu: la recerca, el desenvolupament i la comercialització de productes per a la prevenció, diagnòstic i tractament de malalties relacionades amb la salut bucal. Actualment comptem amb més de 650 empleats a tot el món i estem presents en més de 70 països.


Som Grup MH, GRUP de 9 empreses dedicades a oferir solucions, tan a nivell domèstic com industrial, en l'àmbit de l’eficiència energètica, l'electricitat, l'aigua, el gas, etc. Realitzem manteniment preventiu i correctiu així com instal·lació, revisió, etc. d'aparells de climatització, calderes, aires condicionats entre molts altres.


Grupo Reini es un grupo de restauración que nació hace más de 20 años con la apertura del primer Chumi Churri en Sabadell. Actualmente contamos con 12 restaurantes de distintos conceptos, distribuidos por la provincia de Barcelona, entre la ciudad condal, Sabadell, Terrassa, Cerdanyola y Sant Cugat. Propuestas gastronómicas diferentes pero a su vez con un denominador común: ofrecer siempre la mejor calidad en todos nuestros productos para que nuestros clientes puedan disfrutar de lo mejor de cada rincón de la gastronomía española, mexicana y japonesa. Cada nuevo restaurante se concibe no sólo desde el punto de vista gastronómico, sino con la intención de ofrecer una experiencia global, de la que nuestros clientes empiecen a disfrutar desde el momento que entran a cualquiera de nuestros restaurantes. Por eso cuidamos con esmero el interiorismo y la ambientación de nuestros locales y hacemos especial hincapié en el servicio y la atención al cliente.


LEROY MERLIN Empresas es una unidad de negocio la realización de proyectos integrales de adecuación, rehabilitación y reforma, llave en mano, así como en el suministro de productos para el acondicionamiento y mantenimiento de todo tipo de espacios, dando respuesta a cualquier necesidad que puedan tener nuestros clientes de Empresas. Ofreciendo una cobertura nacional a través de los más de 130 puntos de venta de la compañía distribuidos por todo el país, LEROY MERLIN España cuenta con más de 30 años de experiencia y un equipo humano de 14.000 colaboradores al servicio del cliente que espaldan el servicio ofrecido.


Nos dedicamos a la fabricación de piezas metálicas a partir de tornos CNC destinadas mayormente a la automoción


Mercadona es una empresa de capital familiar, es una de las principales compañías de supermercados físicos y online en España que tiene por objetivo asumir la responsabilidad de prescribirle a “El Jefe” (cliente) la mejor opción para satisfacer sus necesidades de alimentación, cuidado del hogar, cuidado personal y cuidado de animales. Gracias a ello, 5,5 millones de hogares depositan diariamente su confianza en la compañía. Fundada en 1977 por el Grupo Cárnicas Roig, actualmente dispone de 1.644 tiendas en toda España y 20 en Portugal, y una plantilla de 95.000 personas orientadas a la excelencia, 1.700 de ellas en Portugal. Mercadona tiene como misión prescribir al consumidor final productos / soluciones que cubran sus necesidades de comer, beber, cuidado personal, cuidado del hogar y cuidado de animales, asegurando siempre Seguridad Alimentaria, Máxima Calidad, Máximo Servicio, Mínimo Presupuesto y Mínimo Tiempo"


Atenció a persones amb dependència, ja sigui a nivell de residència o bé , per ingrés temporal (sociosanitari) per motius de salut i socials. Treballem amb ACP (Atenció centrada a la persona) i sense contencions físiques/químiques, seguint la metodologia de la Norma Libera Care (Fundación Cuidados Dignos)


Empresa experta en equipaments i manteniment automobilístic. Ofereix una amplia gama de productes i serveis per al manteniment dels automòbils.


Empresa del sector servicios, ubicada en Barcelona, consolidada en su sector con más de 35 años de experiencia y más de 5000 trabajadores a nivel nacional.


Una nova marca amb més de 45 anys d’experiència! Des de l’1 de juliol de 2020 VIMA som la marca de Grup VL que: Gestiona les Residències per a Gent Gran i Centres de Dia de l'entitat Seguirem incorporant a tots els nostres serveis els valors que ens caracteritzen: respecte, humilitat, professionalitat, innovació i personalització. A VIMA comptem amb l’experiència de GRUP VL, la primera empresa privada dedicada a la gestió de centres residencials per a persones grans a Catalunya que, des de 1975, dóna suport al Projecte de Vida de les Persones Grans. Tots els nostres centres estan integrats en el seu entorn, compten amb un equip de professionals altament qualificats i un disseny adequat per a oferir la millor atenció a les persones residents. Continuant amb l’esperit de GVL, seguim el model Libera Care, per l’eliminació de contencions, i amb la perspectiva i sota la mirada de l’Atenció Centrada en la Persona.


Som una cooperativa d’iniciativa social i sense ànim de lucre amb gairebé 40 anys d’experiència acumulada en el sector de l’atenció a les persones, donant resposta a la globalitat del cicle vital de les persones. Amb més de 4.000 professionals, gestionem un ampli ventall de serveis i equipaments, desenvolupant la nostra activitat en els àmbits de serveis socials, atenció a la dependència, infància i famílies, benestar i salut, gent gran, educació i formació, i ocupació i treball, entre d’altres. Cadascun dels nostres serveis o projectes està situat al centre de l’activitat. Gràcies al nostre model organitzatiu en xarxa i al nostre sistema de gestió, basat en la responsabilitat social i el treball col·laboratiu, podem adaptar la resposta a les necessitats concretes.


Com a gestoria professional, a SBD ACTIVA comptem amb una experiència de més de 15 anys i amb un equip de professionals que treballen dia a dia per donar un millor servei als nostres clients. Oferim assessorament personalitzat i enfocat a millorar la gestió interna de les empreses, tant a les pymes com als autònoms. T’ajudem a gestionar els tràmits que necessitis amb les principals Administracions Públiques i oferim una àmplia cartera de serveis administratius per a què no tinguis que preocupar-te per res. Treballem directament amb la plataforma de Trànsit per a que les gestions amb la DGT siguin ràpides i eficients. SBD ACTIVA va ser creada per donar suport a persones i empreses en un ambient proper i de confiança.


Empresa familiar que des del 1985 dissenyem i fabriquem maquinària per a l’industria d'alimentació (principalment càrnica). Oferim feina, preferiblement jornada sencera, amb un ambient tranquil, familiar i projecció de creixement.


Empresa de treball temporal i de selecció. Empresa amb més de 25 anys d experiencia en els RRHH. Amb més de 18 oficines repartides per Catalunya, Valencia, Saragossa.. a SABADELL, l oficina és al centre històric de la ciutat amb més de 300 treballadors posats a disposició i amb més de 60 clients actius


Grup Essentia som una Consultora de Recursos Humans especialitzada en pimes. Sabem de persones i, per això, acompanyem a les empreses en el seu camí oferint tot el nostre coneixement per optimitzar el rendiment de les persones i aconseguir un equip guanyador: - Seleccions de Personal - Plans de Formació - Formació de Professionals - Anàlisis de les Competències de l'Equip - Consultoría de Recursos Humans - Gestió de Professionals (Outsourcings i Outplacements) -Normativa i Legislació aplicada a recursos humans (contractació, retribució, riscos laborals, qualitat, igualtat)


Consultora de cumpliment normatiu per pimes i gran empresa. Serveis de Protecció de Dades, Blanqueig de Capitals, Igulatat d´Oportunitats, Seguretat Alimentaria, normes ISO i formació bonificada.


Empresa de treball temporal especialitzada en selecció de personal y recursos humans


Subministrament i venda de material de Ferreteria al major i al detall.


Residència per a gent gran ubicada a Sabadell, amb un total de 120 places tant privades com concertades amb la Generalitat de Catalunya. Es distribueix en unitats de convivència independents que faciliten que els residents puguin conviure segons les seves preferències i necessitats. L'objectiu del nostre centre és garantir el màxim confort a través d'una atenció integral, personalitzada i propera per part de tots i totes els i les professionals, que faciliti un ambient familiar, afavorint un desenvolupament positiu del dia a dia.


Líder europeo en grandes almacenes.


Louis Vuitton és una empresa francesa que dissenya bolsos i accessoris de luxe i és considerada com l'actual marca de luxe més exclusiva del món. A Catalunya tenim 5 plantes de producció o produïm i fabriquem tots els productes de marroquineria de cuir.


Action és la cadena de descomptes amb més acollida a Europa, amb productes econòmics, quotidians i sorprenents. Venda de diferents productes tant de primeres marques com de marques de la casa, en 14 categories diferents: desde DYS fins a multimèdia, cura personal i joguines. A més venem tot el que necessites per la llar, l'oficina o el teu temps lliure.