EMPRESES

La web s'actualitza diàriament pel que el nombre d'empreses participants i d’ofertes de treball anirà augmentant progressivament.

L'Ajuntament de Sabadell, a través de l'empresa municipal Promoció Econòmica de Sabadell SL, treballa per oferir suport a les persones per ajudar-les a canviar de feina o incorporar-se al mercat de treball, i suport a les empreses per a que neixin i es consolidin al territori i alhora generin ocupació.

https://www.vaporllonch.cat

Empresa de treball temporal i de selecció. Empresa amb més de 25 anys d experiencia en els RRHH. Amb més de 18 oficines repartides per Catalunya, Valencia, Saragossa.. a SABADELL, l oficina és al centre històric de la ciutat amb més de 300 treballadors posats a disposició i amb més de 60 clients actius

www.gctplus.com

Empresa de treball temporal especialitzada en selecció de personal y recursos humans

https://www.grupotemporing.com/

Fa 18 anys vem constituir CIC ASSESSORS per a ajudar a pymes i empreses a crèixer, donant-los suport tant en la gestió de les seves obligacions amb les Administracions Públiques - Hisenda, Seg.Social, Treball... -, com en la presa de decisions per a afrontar els seus propis reptes. Actualment, formem un equip multidisciplinar i seguim treballant colze a colze amb els nostres clients, potenciant els seus negocis mentre seguim aplicant els nostres valors d'excel.lència, eficiència i ètica professional.

http://www.cicassessors.com

Som Grup MH, GRUP de 9 empreses dedicades a oferir solucions, tan a nivell doméstic com industrial, en l'àmbit de l'eficiencia energética, l'electricitat, l'aigua, el gas, etc. Realitzem manteniment preventiu i correctiu aixi com instal·lació, revisió, etc. d'aparells de climatització, calderes, aires acondicionats entre molts altres. Buscaríem técnics especialistes en electricitat, gas, climatització, paleteria, etc.

https://www.grupmh.com/

Consultora de cumpliment normatiu per pimes i gran empresa. Serveis de Protecció de Dades, Blanqueig de Capitals, Igulatat d´Oportunitats, Seguretat Alimentaria, normes ISO i formació bonificada.

www.snlconsulting.es

Grup Essentia som una Consultora de Recursos Humans especialitzada en pimes. Sabem de persones i, per això, acompanyem a les empreses en el seu camí oferint tot el nostre coneixement per optimitzar el rendiment de les persones i aconseguir un equip guanyador: - Seleccions de Personal - Plans de Formació - Formació de Professionals - Anàlisis de les Competències de l'Equip - Consultoría de Recursos Humans - Gestió de Professionals (Outsourcings i Outplacements) -Normativa i Legislació aplicada a recursos humans (contractació, retribució, riscos laborals, qualitat, igualtat)

www.grupessentia.com

Atenció a persones amb dependència, ja sigui a nivell de residència o bé , per ingrés temporal (sociosanitari) per motius de salut i socials. Treballem amb ACP (Atenció centrada a la persona) i sense contencions físiques/químiques, seguint la metodologia de la Norma Libera Care (Fundación Cuidados Dignos)

www.mutuam.cat

LEROY MERLIN Empresas es una unidad de negocio la realización de proyectos integrales de adecuación, rehabilitación y reforma, llave en mano, así como en el suministro de productos para el acondicionamiento y mantenimiento de todo tipo de espacios, dando respuesta a cualquier necesidad que puedan tener nuestros clientes de Empresas. Ofreciendo una cobertura nacional a través de los más de 130 puntos de venta de la compañía distribuidos por todo el país, LEROY MERLIN España cuenta con más de 30 años de experiencia y un equipo humano de 14.000 colaboradores al servicio del cliente que espaldan el servicio ofrecido.

www.leroymerlin.es

Com a gestoria professional, a SBD ACTIVA comptem amb una experiència de més de 15 anys i amb un equip de professionals que treballen dia a dia per donar un millor servei als nostres clients. Oferim assessorament personalitzat i enfocat a millorar la gestió interna de les empreses, tant a les pymes com als autònoms. T’ajudem a gestionar els tràmits que necessitis amb les principals Administracions Públiques i oferim una àmplia cartera de serveis administratius per a què no tinguis que preocupar-te per res. Treballem directament amb la plataforma de Trànsit per a que les gestions amb la DGT siguin ràpides i eficients. SBD ACTIVA va ser creada per donar suport a persones i empreses en un ambient proper i de confiança.

WWW.SBDACTIVA.COM

Empresa del sector servicios, ubicada en Barcelona, consolidada en su sector con más de 35 años de experiencia y más de 5000 trabajadores a nivel nacional.

https://www.optimagrupo.com/

www.norauto.es

Grupo Reini es un grupo de restauración que nació hace más de 20 años con la apertura del primer Chumi Churri en Sabadell. Actualmente contamos con 12 restaurantes de distintos conceptos, distribuidos por la provincia de Barcelona, entre la ciudad condal, Sabadell, Terrassa, Cerdanyola y Sant Cugat. Propuestas gastronómicas diferentes pero a su vez con un denominador común: ofrecer siempre la mejor calidad en todos nuestros productos para que nuestros clientes puedan disfrutar de lo mejor de cada rincón de la gastronomía española, mexicana y japonesa. Cada nuevo restaurante se concibe no sólo desde el punto de vista gastronómico, sino con la intención de ofrecer una experiencia global, de la que nuestros clientes empiecen a disfrutar desde el momento que entran a cualquiera de nuestros restaurantes. Por eso cuidamos con esmero el interiorismo y la ambientación de nuestros locales y hacemos especial hincapié en el servicio y la atención al cliente.

https://www.gruporeini.com/

Som una empresa nova de fa 2 anys, amb experiència de més de 30 anys . Busquem operaris amb experiencia, autònoms, o no.

WWW.Instal-lacionsMMH.cat

Empresa familiar que des del 1985 dissenyem i fabriquem maquinària per a l'indústria d'alimentació (principalment càrnica). Oferim feina, preferiblement jornada sencera, amb un ambient tranquil, familiar i projecció de creixament. Necessitem un enginyer/dibuixant industrial, capaç de dissenyar i modificar maquinaria. Tindrà gran llibertat per evolucionar i aportar coneixaments. També un electricista mecànic, amb coneixaments per fer el mutatge de quadres elèctrics i es valorarà l'experiència en mecànica industrial. Valorem també l'opció d'incorporar a una persona en la part d'administració. Valorarem el coneixament d'idiomes, i a part de les tasques bàsiques de administració i comptabilitat, els coneixaments comercials i marketing (sense ser prioritari)

www.tecmaq.es