2, 3 i 4 de març a Fira Sabadell

FAQS

Per inscriure’t a les ofertes només caldrà que et registris prèviament i pugis el teu CV. Un cop registrat, podràs inscriure’t des de la mateixa oferta. Si tens dubtes, pots seguir les instruccions d’aquest tutorial

Des del teu menú personal, podràs accedir a la teva agenda d’entrevistes. Cada cop que t’inscriguis a una oferta, aquesta sortirà visible a la teva agenda. Si tens dubtes, pots seguir les instruccions d’aquest tutorial

T’ajudarà a organitzar les teves entrevistes de feina. Des de la teva agenda veuràs: el nom de l’empresa, l’ocupació i l’estat de la teva inscripció.

Revisarem la teva candidatura i si reuneixes els requisits exigits, quedaràs pendent d’entrevista a l’espera de rebre un correu electrònic per a que ens indiquis l’hora que millor et va per fer-la.

Un cop seleccionada l’hora d’entrevista, des de la teva agenda podràs veure:

 – El tipus d’entrevista: si és presencial o virtual
 – La data d’entrevista
 – L’hora seleccionada
 – Ubicació: si és presencial es farà a Fira Sabadell i si és virtual trobaràs un enllaç de Zoom.

Ja només et falta que arribi el dia!

Només caldrà entrar a la teva agenda, seleccionar l’oferta del dia i hora en qüestió i clicar a l’enllaç de Zoom que trobaràs.

No pateixis. Habilitarem a la Fira Sabadell un espai amb ordinadors i tot el necessari per fer les entrevistes virtuals complint amb totes les mesures de seguretat.