6, 7 i 9 de març a Fira Sabadell

FAQS

En aquesta ocasió, totes les activitats es faran PRESENCIALMENT al recinte FIRA SABADELL durant els dies 7 8 i 9 de març.

Sí, ja que podràs participar en diferents processos de selecció i podràs fer autocandidatura a les empreses participants. Consulta tota aquesta informació AQUÍ

 

Podràs trobar activitats preparatòries a l’inici de la Fira per preparar-te per superar un procés de selecció.
Durant els dies de la Fira podràs gaudir d’altres activitats relacionades amb la recerca de feina. Consulta totes les activitats AQUÍ

Podràs entregar el teu cv en paper a totes les empreses assistents a la Fira. Les empreses estaran situades a la nau central i amb un estand propi.
Recorda que pot ser interessant per tu apuntar-te a l’activitat NO ET QUEDIS FORA DE JOB on et donaran eines per tenir més èxit en un procés de recerca de feina.

Trobaràs un punt d’orientació presencial els dies de la Fira. Només caldrà que t’acostis al punt d’orientació professional i demanis el teu torn (no cal cita prèvia).

Sí, a l’apartat OFERTES del web podràs consultar els diferents processos de selecció vigents. Caldrà que t’inscriguis als processos de selecció  que t’interessin .

L’equip tècnic validarà el teu perfil, i en el cas que compleixis amb els requisits que l’empresa demana,  t’enviarà un correu electrònic confirmant dia i hora de la cita assignada.